Hiermee kan ik je helpen

 


Voor mensen die hersenletsel hebben en hulp zoeken of die een hartoperatie hebben ondergaan of zich daarop nog aan het voorbereiden zijn biedt VitaalTotaal een extra voordeel. Ik ben ervaringsdeskundige, zowel met een openhartoperatie als met hersenletsel door een hersenbloeding.

Ik heb zelf in 2014 een vrij ernstige hersenbloeding gehad en in 2017 een nieuwe hartklep gekregen via een openhart operatie, beide veroorzaakt door een afwijking sedert mijn geboorte. Ik heb beide keren lang aan mijn herstel gewerkt en begrijp hoe jij je voelt. Je bent niet ziek, je bent gewond. Je bent niet gek, maar jouw lijf functioneert niet zoals je dat gewend bent. Ik kan je waarschijnlijk helpen om weer zo goed mogelijk te functioneren en weer plezier te hebben in je leven, ook al is het niet zoals het in het verleden voor je was.

Ik werk met natuurlijke heelmethoden die jou en jouw lichaam helpen het zelfhelend vermogen en het immuunsysteem te versterken. Want er is er maar één die jou kan genezen en dat ben jij zelf. Artsen en therapeuten kunnen alleen maar helpen de omstandigheden te verbeteren, zodat jouw lichaam zelf het helende werk kan doen. Dat zelfde geldt voor medicijnen en voor alles wat van buiten komt. Ook operaties zijn een hulpmiddel om de omstandigheden te verbeteren, maar je lijf moet het zelf daarna weer heel maken. De genezing zit in jou!

Ik  beschouw jou als één geheel, dus een combinatie van lichaam, denken en spirit, samen met al die andere energieën die jou vormen. Dit in tegenstelling tot de meeste universitair geschoolde artsen en wetenschappers, die leren dat jouw lijf een soort van machine is, opgebouwd uit verschillende onderdelen, die al of niet goed functioneren. Daarnaast merk ik steeds dat de medische wereld gebonden is aan protocollen en daardoor niet toegankelijk voor de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Ik zie jouw klacht of hulpvraag als de uiterlijke verschijning van wat er op andere vlakken aan de hand is en richt mijn aandacht daarop als deel van het geheel. De oorzaak kan zijn dat je in voortdurende stress leeft, voedsel eet of hebt gegeten wat niet bij jou past, werk doet dat niet past bij wie jij bent, wat eerder in je leven is gebeurd en wat jouw passie en capaciteit is.

Daarom zijn er zo veel klachten waarmee ik je kan helpen. Bovendien beschik ik over heel veel methoden van behandeling om je te helpen. En heel belangrijk is dat ik veel tijd en aandacht besteed om je te helpen weer gezond en vitaal te worden.

Hieronder vind je knoppen om naar de verschillende pagina's te gaan, met als eerste de pagina waarop ik de meest voorkomende klachten waarbij ik je kan helpen heb vermeld.

Wat ik kan betekenen voor mensen met hersenletsel veroorzaakt door een ongeval, door een hersenbloeding of stroke en hoe je hier mee om kunt gaan.
Mensen die een hartoperatie hebben ondergaan zijn door die reddende operatie vaak zwaar gewond en verzwakt. Met CranioSacraal kan ik ze helpen hun lichaam weer te genezen van deze beschadigingen, de bijwerking van de narcose en het weer opdoen van konditie.
Hier tref je een overzicht aan van een aantal andere klachten waarbij ik je kan helpen weer gezond en vitaal te worden.


Als je dokter tegen je zegt
"Daar moet je mee leren leven"
kom dan eens met mij praten.